BALSAM MORINGA DHE LIMON 150 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

BALSAM MORINGA DHE LIMON 150 ML

BALSAM MORINGA DHE LIMON 150 ML

L1,200.00

BALSAM MORINGA DHE LIMON

I jep volum flokeve te holle dhe shkelqim!

Permban ekstrakt te moringes, fara lini dhe ekstrakt te vajit te canabisit per te ledhatuar floket nga rrenja deri tek majat, permban gjithashtu edhe Aloe Vera dhe Limon, per ti dhene flokeve shkelqim, Ortika, Salvia dhe Rozmarine per ekuilibrin e rrenjes se flokut. Eshte I lehte dhe I perdorshem per te gjitha tipet e flokut, edhe atyre te zbehte dhe qe kane tendence te keputen. Nuk permban silikon ose perberes te tjere te demshem per ambjentin dhe krijojne nje floke te bute, me volume dhe me teper shkelqim

Nuk permban silikon ose kripera te tjera te shtuara

Principe aktive

-ekstrakt I Moringas

-cannabis

-aloe vera

-limon

Category:

Share this product

I jep volum flokeve te holle dhe shkelqim! Permban ekstrakt te mmoringes, fara lini dhe ekstrakt te vajit te canabisit per te ledhatuar floket nga rrenja deri tek majat, permban gjithashtu edhe Aloe Vera dhe Limon, per ti dhene flokeve shkelqim, Ortika, Salvia dhe Rozmarine per ekuilibrin e rrenjes se flokut. Eshte I lehte dhe I perdorshem per te gjitha tipet e flokut, edhe atyre te zbehte dhe qe kane tendenze te keputen. Nuk permban silikon ose perberes te tjere te demshem per ambjentin dhe krijojne nje floke te bute, me volume dhe me teper shkelqim

Nuk permban silikon ose kripera te tjera te shtuara

Principe aktive

-ekstrakt I Moringas

-cannabis

-aloe vera

-limon

Keshilla

Vendoseni masen tek floket e lagura mbas shampos, prisni pakez minuta edhe me pas shpelajini floket me uje te bollshem. Vazhdoni me pas me krehjen edhe tharjen e flokeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BALSAM MORINGA DHE LIMON 150 ML”