VAJ BAOBAB 100 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ BAOBAB 100 ML

VAJ BAOBAB 100 ML

L1,200.00

VAJ BAOBAB

Vaj bajobab është i pasur me acid oleic, linolenic, linoleic, aminoacidet dhe vitaminat (A, E, C).

Në veçanti përmbajtja e lartë e vitaminës C e bën atë një vaj zbutës dhe qetësues;

Vitamina A dhe E kontribuojnë për ta ushqyer plotësisht lekuren.

 E pasur me acide yndyrore esenciale, vitamina E dhe vitamina C, ky vaj përmban veti te larta të dobishme dhe ushqyese; ajo është e shkëlqyer ne kozmetike

Vaj baobab mund te perdoret per  fytyrën dhe  trupin duke masazhuar butësisht disa pika në lëkurën e njomë si nje anti-rrudhë dhe anti-plakje, por edhe për ata që kanë lëkurë veçanërisht të thatë dhe kanë nevojë ta hidratojnë dhe ushqejnë thellësisht, për ata që vuajnë nga puçrra fytyre, psoriasis dhe lëkurë e papastër, gjithashtu e shkëlqyeshme për pjesët më delikate, si konturet e syve dhe lëkurën e qafës.

Vaj Baobab perdoret ne akne, djegje , kapilaret e kuq, strija , antirrudhe, antiplakje, floke , trupin

Vaj Baobab per floket eshte i përkryer për të dhënë energji dhe shëndet flokeve tuaj, duke I ushqyer flokët e brishtë me tendencë për të thyer, duke i mbrojtur ata nga të ftohtët, ndotja, klori dhe kripa.

I ben floket te  butë si mendafsh nëse përdoret si një maskë hidratuese para shampos, ose si një balsam, pas shampos, ne majat e flokeve perpara krehjes  në të gjitha gjatësitë.

Compare
Category:

Share this product

Vaj bajobab është i pasur me acid oleic, linolenic, linoleic, aminoacidet dhe vitaminat (A, E, C).

Në veçanti përmbajtja e lartë e vitaminës C e bën atë një vaj zbutës dhe qetësues;

vitamina A dhe E kontribuojnë për ta ushqyer plotësisht lekuren. Vaji i baobabit është I bere me presion të pastër dhe të ftohtë, i njohur ne afrikanë si pema e jetës, është marrë nga fara e frutave të pemës së Baobab. E pasur me acide yndyrore esenciale, vitamina E dhe vitamina C, ky vaj përmban veti te larta të dobishme dhe ushqyese; ajo është e shkëlqyer ne kozmetike

Vaj baobab mund te perdoret per  fytyrën dhe  trupin duke masazhuar butësisht disa pika në lëkurën e njomë si nje anti-rrudhë dhe anti-plakje, por edhe për ata që kanë lëkurë veçanërisht të thatë dhe kanë nevojë ta hidratojnë dhe ushqejnë thellësisht, për ata që vuajnë nga puçrra fytyre, psoriasis dhe lëkurë e papastër, gjithashtu e shkëlqyeshme për pjesët më delikate, si konturet e syve dhe lëkurën e qafës. Vaj Baobab perdoret ne akne, djegje , kapilaret e kuq, strija , antirrudhe, antiplakje, floke , trupin

Vaj Baobab per floket eshte i përkryer për të dhënë energji dhe shëndet flokeve tuaj, duke I ushqyer flokët e brishtë me tendencë për të thyer, duke i mbrojtur ata nga të ftohtët, ndotja, klori dhe kripa.

I ben floket te  butë si mendafsh nëse përdoret si një maskë hidratuese para shampos, ose si një balsam, pas shampos, ne majat e flokeve perpara krehjes  në të gjitha gjatësitë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ BAOBAB 100 ML”