SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON 200 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON 200 ML

SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON 200 ML

L1,200.00

Shampo Salvia dhe Limoni – Per rritjen e flokut dhe rigjenerimin e flokut te ri
I pershtatshem per flokeun e yndryshem
Kjo shampoo eshte nje product artisanal dhe nuk permban SLES, OGM, PEG ose paraben
 Aksion ngushtesues dhe normalizues.
I formuluar me perberes natyral te marr nga luledielli dhe nga kokosi, ne kete menyre lejon qe floku te ushqehet dhe pjeset dyshe te mos keputen me dhe stimulon rritjen.
Principe aktive:fara lini, ekstrakt vegjetal te salvias, ekstrakt vegjetal te ortikas, vajra esenzial te limonit, proteina te grurit

Out of stock

Share this product

Shampo Salvia dhe Limoni – Per rritjen e flokut dhe rigjenerimin e flokut te ri
Kjo shampoo eshte nje product artisanal dhe nuk permban SLES, OGM, PEG ose paraben por vetem perberes te cilesise se pare dhe natyral. I pasur me ekstrakte vegjetale te salvias, limonit, ortikes, me aksion ngushtesues dhe normalizues. I formuluar me perberes natyral te marr nga luledielli dhe nga kokosi, ne kete menyre lejon qe floku te ushqehet dhe pjeset dyshe te mos keputen me dhe stimulon rritjen. Ka nje aksion si nje deodorant sepse freskon rrenjen e flokut, dhe permban nje arome uniforme. Principe aktive: fara lini
ekstrakt vegjetal te salvias, ekstrakt vegjetal te ortikas, vajra esenzial te limonit, proteina te grurit

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON 200 ML”