SERUM PER FORCIMIN E QERPIKEVE DHE VETULLAVE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SERUM PER FORCIMIN E QERPIKEVE DHE VETULLAVE

SERUM PER FORCIMIN E QERPIKEVE DHE VETULLAVE

L1,200.00

SERUM PER FORCIMIN E QERPIKEVE DHE VETULLAVE

Një përzierje e çmuar e vajrave dhe vitaminave që do t’ju ndihmojnë të forconi dhe hidratoni qerpikët dhe vetullat, duke i bërë ato më të shëndetshëm, më të fortë dhe super te gjate!

Falë përbërësve të saj të mrekullueshëm si vaj kastorit organike, arganit, jojobës, vitamines E dhe vajit të bajames së ëmbël, me vetitë e famshme të ristrukturuese ajo ushqen dhe rigjeneron duke dhënë forcë dhe gjallëri.

Qerpikët dhe vetullat tuaja do të jenë super te gjata duke  krijuar një pamje me efekt të vërtetë WOW!

Rigjenerimi dhe forcimi me vajin e kastorit

          Ristrukturimi dhe ushqyesja e vajit të bajames së ëmbël

          Vaj ulliri ekstra i virgjër hidratues dhe zbutës

          Vaj organik mbrojtës dhe riparim i vajit të arganit

          Vitamina E mbrojtëse dhe anti-oksiduese

          Vitamina F restauruese

Qerpiket: Aplikoni në qerpike në mbrëmje pasi pastroni dhe lani fytyrën.

Vetulla: Aplikoni në vetulla pas pastrimit dhe hidratimit. Përdorni në AM dhe PM.

Out of stock

Category:

Share this product

Një përzierje e çmuar e vajrave dhe vitaminave që do t’ju ndihmojnë të forconi dhe hidratoni qerpikët dhe vetullat, duke i bërë ato më të shëndetshëm, më të fortë dhe super te gjate!

Falë përbërësve të saj të mrekullueshëm si vaj kastorit organike, arganit, jojobës, vitamines E dhe vajit të bajames së ëmbël, me vetitë e famshme të ristrukturuese ajo ushqen dhe rigjeneron duke dhënë forcë dhe gjallëri.

Qerpikët dhe vetullat tuaja do të jenë super te gjata duke  krijuar një pamje me efekt të vërtetë WOW!

Eshte  produkti ideal për ata që duan të forcojnë dhe hidratojnë qerpikët dhe vetullat, për një pamje me një efekt të vërtetë WOW!

Rigjenerimi dhe forcimi me vajin e kastorit

Ristrukturimi dhe ushqyesja e vajit të bajames së ëmbël

Vaj ulliri ekstra i virgjër hidratues dhe zbutës

Vaj organik mbrojtës dhe riparim i vajit të arganit

Vitamina E mbrojtëse dhe anti-oksiduese

Vitamina F restauruese

Qerpiket: Aplikoni në qerpike në mbrëmje pasi pastroni dhe lani fytyrën.

Vetulla: Aplikoni në vetulla pas pastrimit dhe hidratimit. Përdorni në AM dhe PM.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SERUM PER FORCIMIN E QERPIKEVE DHE VETULLAVE”