SHAMPO BIO PER FLOKET DHE TRUPIN PER BEBET-200 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO BIO PER FLOKET DHE TRUPIN PER BEBET-200 ML

SHAMPO BIO PER FLOKET DHE TRUPIN PER BEBET-200 ML

L1,200.00

SHAMPO BIO PER FLOKET DHE TRUPIN E BEBEVE TUAJ

Pa lot , vetëm flluska dhe shumë natyra!

Ideale për pastrimin e butë të trupit dhe flokëve të fëmijëve dhe për të ruajtur ekuilibrin delikat dhe fiziologjik të lëkurës delikate dhe të ndjeshme te bebeve tuaja

I sigurt dhe I bërë me dashuri dhe përbërës 100% natyralë dhe organike .

Përmban Vajin e kajsise dhe Ekstrakte organike të Hamamelis, Calendula dhe Kamomilit e mrekullueshme zbutese dhe qetësuese.

Është testuar të jetë i përshtatshëm edhe për lëkurën më të ndjeshme dhe është formuluar për të zvogëluar rrezikun e acarimit dhe lotëve gjate dushit.

Out of stock

Category:

Share this product

SHAMPO BIO PER FLOKET DHE TRUPIN E BEBEVE TUAJ

Pa lot , vetëm flluska dhe shumë natyra! Ideale për pastrimin e butë të trupit dhe flokëve të fëmijëve dhe për të ruajtur ekuilibrin delikat dhe fiziologjik të lëkurës delikate dhe të ndjeshme te bebeve tuaja I sigurt dhe I bërë me dashuri dhe përbërës 100% natyralë dhe organike . Përmban Vajin e kajsise dhe Ekstrakte organike të Hamamelis, Calendula dhe Kamomilit e mrekullueshme zbutese dhe qetësuese. . Është testuar të jetë i përshtatshëm edhe për lëkurën më të ndjeshme dhe është formuluar për të zvogëluar rrezikun e acarimit dhe lotëve gjate dushit. Formati: 200 ml .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO BIO PER FLOKET DHE TRUPIN PER BEBET-200 ML”