NGJYRA SOFER-MOGANO 100 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

NGJYRA SOFER-MOGANO 100 GR

NGJYRA SOFER-MOGANO 100 GR

L1,000.00

NGJYRA SOFER-MOGANO

 Shakti është perëndeshë e energjisë dhe transformimit, tamam si kjo ngjyre: është ngjyrë geshtenje por në dritën e diellit ajo transformohet duke zbuluar reflekse shume të bukura të kuqe!

Ajo nuk përmban Picramat natriumi, Amoniak, Kripëra metalike dhe pa shtesa kimikë dhe është bërë me 100% organik në mënyrë që të mos dëmtojë flokët dhe të japë volumdhe shkelqim .Është ngjyra që ju përshtatet nëse dëshironi reflektime të bukura natyrore, flokë që shkëlqejnë me shëndet dhe me shkelqim

  • Senna
  • Indigo
  • Këna
  • Kafe

Ngjyrosje e përhershme me intensitet ngjyrash natyrale

Mbulim i lartë – madje edhe me flokë gri

Ushqen dhe forcon flokët dhe skalpin

100% natyral dhe vegan, i çertifikuar

Pa ngjyra sintetike, aromat dhe preservatives

E pershtatshme dhe ne grate shtatzana

Category:

Share this product

Shakti është perëndeshë e energjisë dhe transformimit, tamam si kjo ngjyre: është ngjyrë geshtenje por në dritën e diellit ajo transformohet duke zbuluar reflekse shume të bukura të kuqe!

Ajo nuk përmban Picramat natriumi, Amoniak, Kripëra metalike dhe pa shtesa kimikë dhe është bërë me 100% organik në mënyrë që të mos dëmtojë flokët dhe të japë volumdhe shkelqim .Është ngjyra që ju përshtatet nëse dëshironi reflektime të bukura natyrore, flokë që shkëlqejnë me shëndet dhe me shkelqim

  • Senna
  • Indigo
  • Këna
  • Kafe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJYRA SOFER-MOGANO 100 GR”