NGJYRE LAJTHIE-NOCCIOLA 100 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

NGJYRE LAJTHIE-NOCCIOLA 100 GR

NGJYRE LAJTHIE-NOCCIOLA 100 GR

L1,300.00

NGJYRE LAJTHIE-NOCCIOLA

 Kjo është ngjyre që më shumë se çdo tjetër ngjyre tjeter jep ëmbëlsi në fytyrë dhe embelson. Është një ngjyrë e frymëzuar nga Lakshmi, perëndeshë e bukurisë, e cila mishëron vlerat e ëmbëlsisë dhe feminitetit.

Ajo nuk përmban Picramat natriumi, Amoniak, Kripëra metalike dhe pa shtesa kimikë dhe është bërë me 100% organik në mënyrë që të mos dëmtojë flokët dhe të japë volum, të shkëlqejë dhe ndricoje flokun tuaj.

Është ngjyra që ju përshtatet nëse dëshironi reflektime të bukura natyrore, flokë që shkëlqejnë me shëndet

  • Indigo
  • Kafe
  • Senna
  • këna

Ngjyrosje e përhershme me intensitet ngjyrash natyrale

Mbulim i lartë – madje edhe me flokë gri

Ushqen dhe forcon flokët dhe skalpin

100% natyral dhe vegan, i çertifikuar

Pa ngjyra sintetike, aromat dhe preservatives

E sigurte dhe ne grate shtatzana

Out of stock

Category:

Share this product

Kjo është ngjyre që më shumë se çdo tjetër ngjyre tjeter jep ëmbëlsi në fytyrë dhe embelson. Është një ngjyrë e frymëzuar nga Lakshmi, perëndeshë e bukurisë, e cila mishëron vlerat e ëmbëlsisë dhe feminitetit.

Ajo nuk përmban Picramat natriumi, Amoniak, Kripëra metalike dhe pa shtesa kimikë dhe është bërë me 100% organik në mënyrë që të mos dëmtojë flokët dhe të japë volum, të shkëlqejë dhe ndricoje flokun tuaj.

Është ngjyra që ju përshtatet nëse dëshironi reflektime të bukura natyrore, flokë që shkëlqejnë me shëndet

Format: 100 g

 

  • Indigo
  • Kafe
  • Senna
  • këna

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJYRE LAJTHIE-NOCCIOLA 100 GR”