VAJ MAKADAMIA 100 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ MAKADAMIA 100 ML

VAJ MAKADAMIA 100 ML

L1,200.00

VAJ MAKADAMIA

Vaj Makadamia eshte I lehtë dhe absorbohet mirë, pa ndjenjë të yndyrshme.

Është e lartë në acide yndyrore monounsaturated, duke përfshirë Acid Oleic (Omega 9), të cilat janë shumë hidratues, rigjenerues dhe zbutes në lëkurë.

Këto acide yndyrore gjithashtu kanë veti anti-inflamatore.

Acidi Linoleik (Omega 6) në vajin e verës Macadamia ndihmon për të rivendosur barrieren mbrojtese te lëkurës dhe për të zvogëluar humbjen e ujit.

Vaj Macadamia përmban edhe Acid Palmitoleic (Omega 7), një anti-mikrobial aktiv që gjendet natyrshëm në lëkurën rinore.

Niveli i acidit Palmitoleic (Omega 7) në lëkurën tonë zvogëlohet me moshën, duke kontribuar në shfaqjen e linjave të imta, rrudhave dhe lëkurës së gërryer.

Vaj Macadamia ndihmon ne  shenjat e plakjes dhe gjithashtu është përdorur për të përmirësuar shfaqjen e shenjave , plagëve, djegieve të diellit dhe irritimeve të tjera të vogla të lëkurës.

Për shkak të numrit të vitaminave dhe vajit natyror të gjetur në macadamia, ata e bëjnë lëkurën të shkëlqejë dhe e mbajnë të shëndoshë.

Përmbajtja e acidit yndyror është fituesi i vërtetë për lëkurën dhe flokët. Këto acide yndyrore ndihmojnë për të shtuar shkëlqimin, përforcimin dhe ushqimin e folikules se flokëve.

Vaj Makadamia ndikon ne rritjen e flokeve dhe ndalimin e renies se flokeve .

Vaj Macadamia është e shkëlqyer për ushqimin dhe ndricimin e flokëve të thate, te rende dhe te djegur

Category:

Share this product

Vaj Makadamia eshte I lehtë dhe absorbohet mirë, pa ndjenjë të yndyrshme.

Është e lartë në acide yndyrore monounsaturated, duke përfshirë Acid Oleic (Omega 9), të cilat janë shumë hidratues, rigjenerues dhe zbutes në lëkurë.

Këto acide yndyrore gjithashtu kanë veti anti-inflamatore.

Acidi Linoleik (Omega 6) në vajin e verës Macadamia ndihmon për të rivendosur barrieren mbrojtese te lëkurës dhe për të zvogëluar humbjen e ujit.

Vaj Macadamia përmban edhe Acid Palmitoleic (Omega 7), një anti-mikrobial aktiv që gjendet natyrshëm në lëkurën rinore.

Niveli i acidit Palmitoleic (Omega 7) në lëkurën tonë zvogëlohet me moshën, duke kontribuar në shfaqjen e linjave të imta, rrudhave dhe lëkurës së gërryer.

Vaj Macadamia ndihmon ne  shenjat e plakjes dhe gjithashtu është përdorur për të përmirësuar shfaqjen e shenjave , plagëve, djegieve të diellit dhe irritimeve të tjera të vogla të lëkurës. Për shkak të numrit të vitaminave dhe vajit natyror të gjetur në macadamia, ata e bëjnë lëkurën të shkëlqejë dhe e mbajnë të shëndoshë.

Vaj Makadamia per floket:

Përmbajtja e acidit yndyror është fituesi i vërtetë për lëkurën dhe flokët. Këto acide yndyrore ndihmojnë për të shtuar shkëlqimin, përforcimin dhe ushqimin e folikules se flokëve. Vaj Makadamia ndikon ne rritjen e flokeve dhe ndalimin e renies se flokeve . Vaj Macadamia është e shkëlqyer për ushqimin dhe ndricimin e flokëve të thate, te rende dhe te djegur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ MAKADAMIA 100 ML”