VAJ ARGANI ORGANIK 50 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ ARGANI ORGANIK 50 ML

VAJ ARGANI ORGANIK 50 ML

L2,300.00

VAJ ARGANI ORGANIK

Ushqyes  dhe elasticizues  në sajë të pranisë së lartë të antioksidantëve natyral (Vitamina E) dhe Omega 3 – 6 – 9,

Ndihmon kunder shenjave të plakjes,

Ndihmon që lëkura të jetë më elastike, kompakte dhe me  shkëlqim.

E lehtë për tu thithur, është e shkëlqyeshme në lëkurën e fytyrës dhe trupit, për të mbrojtur dhe për t’i dhënë shkëlqim flokëve të fikur  dhe të dobësuar.

Category:

Share this product

Vaj i pastër, i marrë nga shtypja ne te ftohtë dhe prodhuar në Marok nga një kompani  e vogël që lufton kundër shkretëtirëzimit dhe eksodit rural. Ushqyes  dhe elasticizues  në sajë të pranisë së lartë të antioksidantëve natyral (Vitamina E) dhe Omega 3 – 6 – 9, ndihmon kunder shenjave të plakjes, duke ndihmuar që lëkura të jetë më elastike, kompakte dhe me  shkëlqim. E lehtë për tu thithur, është e shkëlqyeshme në lëkurën e fytyrës dhe trupit, për të mbrojtur dhe për t’i dhënë shkëlqim flokëve të fikur  dhe të dobësuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ ARGANI ORGANIK 50 ML”