NGJYRA E SHEGES-MELAGRANA 100 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

NGJYRA E SHEGES-MELAGRANA 100 GR

NGJYRA E SHEGES-MELAGRANA 100 GR

L1,000.00

NGJYRA E SHEGES-MELAGRANA

Durga është një luftëtare magjepsëse  e veshur me nje veshje  zjarr të kuqe. Kjo ngjyre  I kushtohet asaj, një ngjyrë të kuqe dhe me karakter intensive për një grua që dëshiron të shprehë personalitetin e saj edhe përmes flokëve të saj.

Ajo nuk përmban Picramat natriumi, Amoniak, kripëra metalike dhe pa shtesa kimikë dhe është bërë me bimë 100% organike në mënyrë që të mos dëmtojë flokët dhe të japë volum, shkëlqim dhe të ndricoje  floket tuaj.

Është ngjyra që ju përshtatet nëse dëshironi reflektime të bukura natyrore, flokë që shkëlqejnë me shëndet.

  • Kafe
  • Këna
  • Indigo

Ngjyrosje e përhershme me intensitet ngjyrash natyrale

Mbulim i lartë – madje edhe me flokë gri

Ushqen dhe forcon flokët dhe skalpin

100% natyral dhe vegan, i çertifikuar

Pa ngjyra sintetike, aromat dhe preservatives

E pershtatshme dhe ne grate shtatzana

Category:

Share this product

Durga është një luftëtare magjepsëse  e veshur me nje veshje  zjarr të kuqe. Kjo ngjyre  I kushtohet asaj, një ngjyrë të kuqe dhe me karakter intensive për një grua që dëshiron të shprehë personalitetin e saj edhe përmes flokëve të saj.

Ajo nuk përmban Picramat natriumi, Amoniak, kripëra metalike dhe pa shtesa kimikë dhe është bërë me bimë 100% organike në mënyrë që të mos dëmtojë flokët dhe të japë volum, shkëlqim dhe të ndricoje  floket tuaj.

Është ngjyra që ju përshtatet nëse dëshironi reflektime të bukura natyrore, flokë që shkëlqejnë me shëndet.

Format: 100 g

  • Kafe
  • Këna
  • Indigo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJYRA E SHEGES-MELAGRANA 100 GR”