VAJ ESENCIAL LIMONI 10 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ ESENCIAL LIMONI 10 ML

VAJ ESENCIAL LIMONI 10 ML

L1,000.00

VAJ ESENCIAL LIMONI

Nota aromatozuese: e fresket, jeshile, me agrume.

Profili aromakologjik (aksion mbi humorin dhe gjendjen shpirterore), zbardhuese, aktivizuese, qetesuese.

I keshillueshem ne rastin e krijimit te ankthit si kure.

Vaji esenzial I limonit ka nje aksion teper potent per djegjen e baktereve, eshte I domosdoshem qe ne fillimin e pare te simptomave influenzale si psh gripi, kolle, dhe dhimbje fyti.

Vetite e saj antibiotike shfaqen ne rastin e plageve ose herpesit. Eshte tonik teper efikas per lekuren e yndyrshme, ndihmon ne fakt per te balancuar gjendrat sebake dhe te minimizoj prodhimin e dhjamit.

Ka me teper veti zbardhuese, per kete eshte I keshilluar per lekurat qe kane njolla nga dielli dhe nga pleqeria. 

Out of stock

Category:

Share this product

Vaj Esenzial I Limonit Bio

Menyra e perftimit: kompresimi ne te ftohte nga lekura e ketij fruit. Nota aromatozuese: e fresket, jeshile, me agrume. Profili aromakologjik (aksion mbi humorin dhe gjendjen shpirterore), zbardhuese, aktivizuese, qetesuese. I keshillueshem ne rastin e krijimit te ankthit si kure. Vaji esenzial I limonit ka nje aksion teper potent per djegjen e baktereve, eshte I domosdoshem qe ne fillimin e pare te simptomave influenzale si psh gripi, kolle, dhe dhimbje fyti. Vetite e saj antibiotike shfaqen ne rastin e plageve ose herpesit. Eshte tonik teper efikas per lekuren e yndyrshme, ndihmon ne fakt per te balancuar gjendrat sebake dhe te minimizoj prodhimin e dhjamit. Ka me teper veti zbardhuese, per kete eshte I keshilluar per lekurat qe kane njolla nga dielli dhe nga pleqeria. Ky vaj esenzial I limonit vjen nga nje histori e nje aziende ne sicili, e krijuar ne fund te viteve 800 nga pioneri I industries dhe trasformimit te agrumeve te sicilise Formati: 10 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ ESENCIAL LIMONI 10 ML”