LARES INTIM BARDANA & CALENDULA 250 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LARES INTIM BARDANA & CALENDULA 250 ML

LARES INTIM BARDANA & CALENDULA 250 ML

L1,400.00

LARES INTIM BARDANA & CALENDULA

Nje detergjent qe lan me butesi lekuren tuaj duke ruajtur nje ekuiliber perfekt dhe mbrojtjen natyrale te pjeseve intime.

I pasur me ekstraktin e kalendules (me aksion zbutes), acid latik (ekuilibrues), ekstrakt aloe vera (qe ndihmon ne eliminimin e irritimeve), bardanen (e pasur me inuline, antibakterial natyral).

Nuk permbam substance me origjine petrolkimike, silikon ose parfum.

Respekton ekuilibrin natyral te zones intime, ruan ph e saj 4,5. Dermatologjikisht e testuar, I pershtatshem per lekurat e ndjeshme dhe I keshillueshem edhe per femijet. 

Out of stock

Category:

Share this product

DETERGJENT INTIM (bardana dhe kalendula)

Nje detergjent qe lan me butesi lekuren tuaj duke ruajtur nje ekuiliber perfekt dhe mbrojtjen natyrale te pjeseve intime. I pasur me ekstraktin e kalendules (me aksion zbutes), acid latik (ekuilibrues), ekstrakt aloe vera (qe ndihmon ne eliminimin e irritimeve), bardanen (e pasur me inuline, antibakterial natyral). Nuk permbam substance me origjine petrolkimike, silikon ose parfum. Respekton ekuilibrin natyral te zones intime, ruan ph e saj 4,5. Dermatologjikisht e testuar, I pershtatshem per lekurat e ndjeshme dhe I keshillueshem edhe per femijet. Formati: 250 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LARES INTIM BARDANA & CALENDULA 250 ML”