VAJ FARAVE TE LINIT – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ FARAVE TE LINIT

VAJ FARAVE TE LINIT

L1,200.00

Vaj nga farat e linit bio
I perftuar nga shtrydhja ne te ftohte nga farat e linit te ardhura nga agrikultura biologjike pa shtimin e solucioneve dhe antioksiduese. I parfumuar me metoda mekanike (I trajtuar me nje proces te heqjes se atomerave).

Vetite ristrukturuese mund te perdoren per pergatitjen e maskave dhe produkteve per floket e ashpra dhe te stresuara, per te luftuar majat dyshe, I perdroshem dhe ne rastin e problemeve me rrenjet e flokeve (zbokth I thate).

Category:

Share this product

Vaj nga farat e linit bio I perftuar nga shtrydhja ne te ftohte nga farat e linit te ardhura nga agrikultura biologjike pa shtimin e solucioneve dhe antioksiduese. I parfumuar me metoda mekanike (I trajtuar me nje proces te heqjes se atomerave).

Vetite ristrukturuese mund te perdoren per pergatitjen e maskave dhe produkteve per floket e ashpra dhe te stresuara, per te luftuar majat dyshe, I perdroshem dhe ne rastin e problemeve me rrenjet e flokeve (zbokth I thate). Formati: 100 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ FARAVE TE LINIT”