VAJ ESENCIAL KANELLE 10 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ ESENCIAL KANELLE 10 ML

VAJ ESENCIAL KANELLE 10 ML

L1,000.00

VAJ ESENCIAL KANELLE

Notat aromatike: e embel, e ngrohte, e sheqerosur.

Profili aromakologjik (aksion mbi humorin dhe gjendjen shpirterore), tonik, stimulus, eshte nje vaj potent per ti dhene energji mendjes tuaj.

Ne rastin e pergjumjes, pagjumesise, depresionit.

Eshte nje vaj tonifikues, ndihmon ne rruget e frymarrjes. Ngrohe zemren dhe te jep ndjesin e “shtepise”, ndihmin ne rastet e ftohtesise se brendshme, depresionit, vetmise dhe frikes.

Eshte nje antisetik I forte, si te gjitha vajrat e tjera esenziale kryen nje aksion potent antibakterial. Disa pika te vajit te kanelles, duke e masazhuar ne menyre delikate ndihmon ne eliminimin e gazrave intensinal dhe ndihmon ne tretje.

 

Out of stock

Category:

Share this product

Vaji Esencial I Kanelles Bio

Notat aromatike: e embel, e ngrohte, e sheqerosur. Profili aromakologjik (aksion mbi humorin dhe gjendjen shpirterore), tonik, stimulus, eshte nje vaj potent per ti dhene energji mendjes tuaj. Ne rastin e pergjumjes, pagjumesise, depresionit. Eshte nje vaj tonifikues, ndihmon ne rruget e frymarrjes. Ngrohe zemren dhe te jep ndjesin e “shtepise”, ndihmin ne rastet e ftohtesise se brendshme, depresionit, vetmise dhe frikes. Eshte nje antisetik I forte, si te gjitha vajrat e tjera esenziale kryen nje aksion potent antibakterial. Disa pika te vajit te kanelles, duke e masazhuar ne menyre delikate ndihmon ne eliminimin e gazrave intensinal dhe ndihmon ne tretje. Kanella perftohet nga zona e Phalada-s, nje aziende ne Bangalore qe merret me agrikolturat biologjike dhe ne shitjen e produkteve ne sipermarres te vegjel agrikultur, qe perftojne ne kete menyre certifikimin biologjik mbas nje periudhe formimi te trajnuar pikerisht nga kjo aziende. I gjithe ky proces perdoret per nje arsye te vetme: qe te mbahet nje etike profesionale dhe qe cdo klienti ti garantohet respekti kundrejt perdorimit te ketij vaji por edhe ne respekt te natyres duke mos e ndotur ate

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ ESENCIAL KANELLE 10 ML”