KREM MBROJTES ME OKSID ZINKU SENSITIVE 100 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM MBROJTES ME OKSID ZINKU SENSITIVE 100 GR

KREM MBROJTES ME OKSID ZINKU SENSITIVE 100 GR

L1,200.00L1,500.00

Krem perfekt I bute mbrojtes . E sigurt dhe efikase fale prezences se larte te oksidit te zinkut. Mbron nga skuqja dhe nga carja e lekures delikate dhe te ndjeshme fale aksionit zbutes qe ky krem ka. Lehtesisht e aplikueshme, fomon mbi lekure nje shtrese te holl zbutese dhe mbrojtese. Mbron dhe qeteson lekuren e skuqur te sapolindurit dhe te femijes duke lejuar rigjenerimin e shpejt te lekures. Keshillohet perdorimi I saj tek lekurat lehtesisht te irritueshme per shkak te depilimit, skuqjes, kruarjes, pucrave, pickimeve, irritimeve. E testuar per nikel.

Share this product

?KREM MBROJTES ME OKSID ZINKU?

Krem perfekt I bute mbrojtes . E sigurt dhe efikase fale prezences se larte te oksidit te zinkut. Mbron nga skuqja dhe nga carja e lekures delikate dhe te ndjeshme fale aksionit zbutes qe ky krem ka. Lehtesisht e aplikueshme, fomon mbi lekure nje shtrese te holl zbutese dhe mbrojtese. Mbron dhe qeteson lekuren e skuqur te sapolindurit dhe te femijes duke lejuar rigjenerimin e shpejt te lekures. Keshillohet perdorimi I saj tek lekurat lehtesisht te irritueshme per shkak te depilimit, skuqjes, kruarjes, pucrave, pickimeve, irritimeve. E testuar per nikel.

Perdorimi:
Aplikojeni pas larjes dhe vendoseni ne zonat e deshiruara, ne vecanti tek te carat e lekures dhe perhapeni ne menyre delikate. Tek te sapolindurit keshillohet perdorimi ose mbas cdo nderrim pelenash.

Permban: Oksid Zinku, Hoje bletesh, Vaj bajamesh te embla, Vaj jojoba, Gel I aloe , Glycerin vegjetale, Vitaminen E.

Formati: 100 ml
VETITE E PERBERESVE KRYESOR:
OKSID ZINKU
Ka veti anti irrituese te perftuara ne saj te kapacitetit te saj ne lekure dhe krijon nje barriere protektive, ndihmon ne krijimin e irritimeve. Fale kapacitetit per te favorizuar dhe sherimin e plageve, okisi I zinkut eshte I keshilluar per kurimin dhe parandalimin e irritimeve ne pergjithesi.

HOJE BLETESH
Eshte elementi formues I qelizave. Ne fushen kozmetike hoja e bleteve sherben si agjent strukturues ne brendesi te irritimit por gjithashtu dhe sidomos, eshte nje agjent aktiv kunder dizidratimit dhe abruzionit te lekures Ka nje efekt mbrojtes kunder baktereve dhe agjenteve kimik ambiental.

XHEL ALOE VERA
Ka nje aksion elasticizues, rigjenerues, shtendues dhe normalizues. Eshte formuar nga principet aktive te panumert ushqyes nga te cilet eshte krijuar kjo bime duke nisur nga prania e mucopolissacarideve, vitaminave dhe 150 komponet aktiv nga te cilet kemi kripera minerale, aminoacide, acide organike, fosfolipide, enzima, saponina dhe lignin. Fale vetiteve te saja eshte i perdorur si agjent anti inflamator, agjent rigjenerues, agjent hidratues.

VAJ BAJAMES EMBEL
Eshte vaji ideal per lekuren delikate te femijeve fale vetive te saj embelsuese, zbutese dhe ushqyese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM MBROJTES ME OKSID ZINKU SENSITIVE 100 GR”