XHEL ALOEBASE SENSITIVE 50 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

XHEL ALOEBASE SENSITIVE 50 ML

XHEL ALOEBASE SENSITIVE 50 ML

L1,500.00L2,000.00

XHEL ALOEBASE SENSITIVE

Xhel sensitive Aloebase është një xhel specifik për lëkurën e papastër, sensitive dhe të ndjeshme. Ideale per lekurat qe kane nevoje per qetesim te menjehershem.

Pa yndyre, absorbohet lehtësisht dhe është i përshtatshëm për lëkurën e yndryshme.

Përmban Aloe Vera, Mallow, Calendula dhe Zanthalene®, një përbërës i patentuar me një veprim qetësues.

Categories: ,

Share this product

Xhel sensitive Aloebase është një xhel specifik për lëkurën e papastër, sensitive dhe të ndjeshme. Ideale per lekurat qe kane nevoje per qetesim te menjehershem. Pa yndyre, absorbohet lehtësisht dhe është i përshtatshëm për lëkurën e yndryshme. Përmban Aloe Vera, Mallow, Calendula dhe Zanthalene®, një përbërës i patentuar me një veprim qetësues.

 

Substancat funksionale

Zanthalene® (ekstrakt Zanthoxylum bungeanum), lëng Aloe Vera *, ekstrakt Mallow *, ekstrakt Calendula *, ekstrakt Helichrysum *, vaj Aguliçe mbrëmje.

 

Si të përdoret

Vendoseni në fytyrë dhe dekolte me një masazh të butë. Përsëritni mëngjesin dhe mbrëmjen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XHEL ALOEBASE SENSITIVE 50 ML”