KREM DIELLIT SPF30 SUKIN / PA NGJYRE 60 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM DIELLIT SPF30 SUKIN / PA NGJYRE 60 ML

KREM DIELLIT SPF30 SUKIN / PA NGJYRE 60 ML

L2,500.00

Kjo Spf natyrale eshte super e lehte ne lekure si mendafsh dhe nuk le shenja te bardha. Permban oksid zinku per te mbrojtur natyrshem nga rrezet e diellit. Kremi dielli me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB dhe BLU RAY me vlera anti age dhe anti-njollë për ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj rrezeve te diellit per gjate gjithe vitit.

Kremi ynë diellor natyror eshte krijuar me  oksid zinku natyral si përbërës aktiv për mbrojtjen e spektrit të gjerë nga UVA & UVB. Përmban një përzierje të pasur me antioksidant të Vajit të Rosehipit I cili ka nivel te larte te vitamines C dhe luan rol te rendesishem kunder hiperpigmentimit, Çajit të Gjelbër  I cili eshte I pasur me antioksidante dhe lufton kunder radikaleve te lira, qeteson irritimet dhe skuqjet dhe Kastraveci I cili ushqyen lëkurën, freskon dhe qeteson lekuren.

Te realizuara me filtra solar fotostabel, ata mbrojnë fytyrën duke dhene nje ngjyre  të sigurtë dhe afatgjatë. Të pasura me vajra të çmuar dhe ekstrakte botanike, ato mbajnë lëkurën të hidratuar mirë, parandalojnë dehidratimin dhe thatësinë duke përmirësuar dukshëm pamjen e përgjithshme të fytyrës. Shume te lehtë për t’u përhapur, ata nuk len ngjyre  të bardhë. Kremi fytyres diellit me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB, IR dhe BLU RAY.

Category:

Share this product

KREM DIELLIT SPF30 SUKIN / PA NGJYRE

Kjo Spf natyrale eshte super e lehte ne lekure si mendafsh dhe nuk le shenja te bardha. Permban oksid zinku per te mbrojtur natyrshem nga rrezet e diellit. Kremi dielli me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB dhe BLU RAY me vlera anti age dhe anti-njollë për ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj rrezeve te diellit per gjate gjithe vitit.

Kremi ynë diellor natyror eshte krijuar me  oksid zinku natyral si përbërës aktiv për mbrojtjen e spektrit të gjerë nga UVA & UVB. Përmban një përzierje të pasur me antioksidant të Vajit të Rosehipit I cili ka nivel te larte te vitamines C dhe luan rol te rendesishem kunder hiperpigmentimit, Çajit të Gjelbër  I cili eshte I pasur me antioksidante dhe lufton kunder radikaleve te lira, qeteson irritimet dhe skuqjet dhe Kastraveci I cili ushqyen lëkurën, freskon dhe qeteson lekuren.

Te realizuara me filtra solar fotostabel, ata mbrojnë fytyrën duke dhene nje ngjyre  të sigurtë dhe afatgjatë. Të pasura me vajra të çmuar dhe ekstrakte botanike, ato mbajnë lëkurën të hidratuar mirë, parandalojnë dehidratimin dhe thatësinë duke përmirësuar dukshëm pamjen e përgjithshme të fytyrës. Shume te lehtë për t’u përhapur, ata nuk len ngjyre  të bardhë. Kremi fytyres diellit me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB, IR dhe BLU RAY.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM DIELLIT SPF30 SUKIN / PA NGJYRE 60 ML”