KREMI DIELLIT SPF30 ME NGJYRE LIGHT-MEDIUM ME FILTRA FIZIK 60 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREMI DIELLIT SPF30 ME NGJYRE LIGHT-MEDIUM ME FILTRA FIZIK 60 ML

KREMI DIELLIT SPF30 ME NGJYRE LIGHT-MEDIUM ME FILTRA FIZIK 60 ML

L2,500.00

Kjo Spf natyrale eshte super e lehte ne lekure  si mendafsh, ka teksture kremoze  dhe nuk le shenja duke dhuruar pamje natyrale. Perthithet dhe pershtatet shume mire ne cdo lekure duke e bere nje ngjyre perfekte ne vere. Permban oksid zinku per te mbrojtur natyrshem nga rrezet e diellit.
?Nuk lejon skuqjen e lekures, parandalon njollat kafe dhe rrudhat
?Hidraton lekuren ne thellesi
?Mbrojtje maksimale
?Vlera anti age dhe anti njolla dhe antioksidante
?Kremi dielli me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB dhe BLU RAY me vlera anti age dhe anti-njollë për ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj rrezeve te diellit per gjate gjithe vitit.
?Kremi ynë diellor natyror eshte krijuar me  oksid zinku natyral si përbërës aktiv për mbrojtjen e spektrit të gjerë nga UVA & UVB. Përmban një përzierje të pasur me antioksidant të Vajit të Rosehipit i cili ka nivel te larte te vitamines C dhe luan rol te rendesishem kunder hiperpigmentimit, Çajit të Gjelbër  I cili eshte I pasur me antioksidante dhe lufton kunder radikaleve te lira, qeteson irritimet dhe skuqjet dhe Kastraveci I cili ushqyen lëkurën, freskon dhe qeteson lekuren.
?Te realizuara me filtra solar fotostabel, ata mbrojnë fytyrën duke dhene nje ngjyre  të sigurtë dhe afatgjatë. Të pasura me vajra të çmuar dhe ekstrakte botanike, ato mbajnë lëkurën të hidratuar mirë, parandalojnë dehidratimin dhe thatësinë duke përmirësuar dukshëm pamjen e përgjithshme të fytyrës.
Permban: Oksid zinku, Vaj Rosehip, Caj jeshil, kastravec,  glicerin, vitamine E
Category:

Share this product

KREMI DIELLIT SPF30 ME NGJYRE LIGHT-MEDIUM ME FILTRA FIZIK

Kjo Spf natyrale eshte super e lehte ne lekure  si mendafsh, ka teksture kremoze  dhe nuk le shenja duke dhuruar pamje natyrale. Perthithet dhe pershtatet shume mire ne cdo lekure duke e bere nje ngjyre perfekte ne vere. Permban oksid zinku per te mbrojtur natyrshem nga rrezet e diellit.
?Nuk lejon skuqjen e lekures, parandalon njollat kafe dhe rrudhat
?Hidraton lekuren ne thellesi
?Mbrojtje maksimale
?Vlera anti age dhe anti njolla dhe antioksidante
?Kremi dielli me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB dhe BLU RAY me vlera anti age dhe anti-njollë për ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj rrezeve te diellit per gjate gjithe vitit.
?Kremi ynë diellor natyror eshte krijuar me  oksid zinku natyral si përbërës aktiv për mbrojtjen e spektrit të gjerë nga UVA & UVB. Përmban një përzierje të pasur me antioksidant të Vajit të Rosehipit i cili ka nivel te larte te vitamines C dhe luan rol te rendesishem kunder hiperpigmentimit, Çajit të Gjelbër  I cili eshte I pasur me antioksidante dhe lufton kunder radikaleve te lira, qeteson irritimet dhe skuqjet dhe Kastraveci I cili ushqyen lëkurën, freskon dhe qeteson lekuren.
?Te realizuara me filtra solar fotostabel, ata mbrojnë fytyrën duke dhene nje ngjyre  të sigurtë dhe afatgjatë. Të pasura me vajra të çmuar dhe ekstrakte botanike, ato mbajnë lëkurën të hidratuar mirë, parandalojnë dehidratimin dhe thatësinë duke përmirësuar dukshëm pamjen e përgjithshme të fytyrës.
Permban: Oksid zinku, Vaj Rosehip, Caj jeshil, kastravec,  glicerin, vitamine E

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREMI DIELLIT SPF30 ME NGJYRE LIGHT-MEDIUM ME FILTRA FIZIK 60 ML”