SHAMPO HIDRATUESE SUKIN 500 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO HIDRATUESE SUKIN 500 ML

SHAMPO HIDRATUESE SUKIN 500 ML

L1,600.00

Shampo e pershtatshme per floket normale, te thate dhe te demtuar, pa  sulfatet, silikonet dhe kimikatet e ashpra që mund të thajnë dhe zhveshin flokët dhe skalpin tuaj. Shampoja hidratuese është e mbushur me Gjalpë Shea dhe Ekstrakt Kokosi hidratues duke ushqyer skalpin duke riparuar flokët e thatë dhe të dëmtuar, natyrshëm! Vaji i Ullirit i shtuar ndihmon në forcimin e flokëve, zvogëlon elektrizimin dhe shton shkëlqimin, ndërsa aroma e kokosit dhe lime gjallëron shqisat!

Shea butter eshte e mbushur me Vitamina A dhe E së bashku me acide yndyrore thelbësore. Përmbajtja e lartë e acideve yndyrore në gjalpin shea, ndihmojnë në shtimin e lagështisë në flokët tuaj. Ajo mund të zvogëlojë thatësinë dhe të parandalojë ndarjen e skajeve. Acidet yndyrore gjithashtu ndihmojnë në rritjen e shkëlqimit dhe zvogëlojnë elektrizimin e flokëve tuaj. Ndihmojë gjithashtu në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimi i nxehtësisë.

Vaji i kokosit shpesh thuhet se është vaji më i mirë për të përdorur në flokët tuaj për të zvogëluar humbjen e proteinave dhe për ta mbajtur atë të shëndetshëm.

Eshte thellësisht hidratues gjë që e bën vajin e kokosit një vaj të shkëlqyeshëm për t’u përdorur për të ndihmuar në flokët e dëmtuar dhe për të inkurajuar rritjen e flokëve.

Vaji i kokosit stimulon rritjen e flokëve duke u futur thellë në gjëndrat e saj.

Vaji i kokosit hidraton flokët e thatë.

Vaji i kokosit shton shkëlqim në flokë.

Vaji i kokosit shton butësinë e flokëve.

Vaji i kokosit parandalon thyerjen dhe ndarjen e flokëve, duke kontribuar në gjatësinë e flokëve.

Vaji i ullirit përmban proteina, antioksidantë dhe agjentë antimikrobikë që mund të kontribuojnë në flokë të shëndetshëm. Me kalimin e kohës, trajtimi i flokëve tuaj me vaj ulliri mund të forcoj folikulen e flokëve, duke rritur jetëgjatësinë e flokeve dhe duke e bërë që flokët tuaj të rriten më shpejt.

Category:

Share this product

SHAMPO HIDRATUESE SUKIN

Shampo e pershtatshme per floket normale, te thate dhe te demtuar, pa  sulfatet, silikonet dhe kimikatet e ashpra që mund të thajnë dhe zhveshin flokët dhe skalpin tuaj. Shampoja hidratuese është e mbushur me Gjalpë Shea dhe Ekstrakt Kokosi hidratues duke ushqyer skalpin duke riparuar flokët e thatë dhe të dëmtuar, natyrshëm! Vaji i Ullirit i shtuar ndihmon në forcimin e flokëve, zvogëlon elektrizimin dhe shton shkëlqimin, ndërsa aroma e kokosit dhe lime gjallëron shqisat!

Shea butter eshte e mbushur me Vitamina A dhe E së bashku me acide yndyrore thelbësore. Përmbajtja e lartë e acideve yndyrore në gjalpin shea, ndihmojnë në shtimin e lagështisë në flokët tuaj. Ajo mund të zvogëlojë thatësinë dhe të parandalojë ndarjen e skajeve. Acidet yndyrore gjithashtu ndihmojnë në rritjen e shkëlqimit dhe zvogëlojnë elektrizimin e flokëve tuaj. Ndihmojë gjithashtu në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimi i nxehtësisë.

Vaji i kokosit shpesh thuhet se është vaji më i mirë për të përdorur në flokët tuaj për të zvogëluar humbjen e proteinave dhe për ta mbajtur atë të shëndetshëm.

Eshte thellësisht hidratues gjë që e bën vajin e kokosit një vaj të shkëlqyeshëm për t’u përdorur për të ndihmuar në flokët e dëmtuar dhe për të inkurajuar rritjen e flokëve.

Vaji i kokosit stimulon rritjen e flokëve duke u futur thellë në gjëndrat e saj.

Vaji i kokosit hidraton flokët e thatë.

Vaji i kokosit shton shkëlqim në flokë.

Vaji i kokosit shton butësinë e flokëve.

Vaji i kokosit parandalon thyerjen dhe ndarjen e flokëve, duke kontribuar në gjatësinë e flokëve.

Vaji i ullirit përmban proteina, antioksidantë dhe agjentë antimikrobikë që mund të kontribuojnë në flokë të shëndetshëm. Me kalimin e kohës, trajtimi i flokëve tuaj me vaj ulliri mund të forcoj folikulen e flokëve, duke rritur jetëgjatësinë e flokeve dhe duke e bërë që flokët tuaj të rriten më shpejt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO HIDRATUESE SUKIN 500 ML”