VITAMIN E 2% 15 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VITAMIN E 2% 15 ML

VITAMIN E 2% 15 ML

L1,300.00

Serum ushqyes për përdorim të përditshëm

Ideale për lëkurë normale, të thatë dhe mature

Nxit elasticitetin

I pasur me antioksidantë

Solucion i përqendruar i Vitaminës E 2% (Tokoferol) në një bazë aktive me vaj organik Argan.

Vitamina E është një vitaminë e tretshme që vlerësohet në kozmetikë për vetitë e saj ushqyese, forcuese të elasticitetit dhe antioksiduese. Serumi përmban 2% të vitaminës E të futur në një përzierje te vajit te arganit. Vitamina E e përdorur është acetat tokoferil i stabilizuar që aktivizohet vetëm në kontakt me lëkurën. Përmirëson fytyrën, promovon hidratimin, kundërvepron me shenjat e plakjes së lëkurës dhe neutralizon radikalet e lira. Vitamina E përdoret shpesh për të trajtuar shenjat dhe njollat

Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që mund të jetë efektiv në zvogëlimin e dëmtimit UV në lëkurë. Vitamina E ndihmon në riparimin e qelizave të dëmtuara të lëkurës, duke e bërë kështu lëkurën tuaj me të bukur dhe të lirë nga çdo njollë. Njollat ​​e errëta në fytyrën tuaj dhe pjesët e tjera të trupit zhduken kur vaji i vitaminës E aplikohet.

Substancat funksionale

Vitamina E 2%

 

Si të përdoret

Vendosni 2-3 pika mëngjes dhe mbrëmje direkt në fytyrë para kremit ose të holluar në një krem ​​bazë për tu aplikuar në lëkurën e pastruar.

 

 

Category:

Share this product

VITAMIN E 2%

Serum ushqyes për përdorim të përditshëm

Ideale për lëkurë normale, të thatë dhe mature

Nxit elasticitetin

I pasur me antioksidantë

Solucion i përqendruar i Vitaminës E 2% (Tokoferol) në një bazë aktive me vaj organik Argan.

Vitamina E është një vitaminë e tretshme që vlerësohet në kozmetikë për vetitë e saj ushqyese, forcuese të elasticitetit dhe antioksiduese. Serumi përmban 2% të vitaminës E të futur në një përzierje te vajit te arganit. Vitamina E e përdorur është acetat tokoferil i stabilizuar që aktivizohet vetëm në kontakt me lëkurën. Përmirëson fytyrën, promovon hidratimin, kundërvepron me shenjat e plakjes së lëkurës dhe neutralizon radikalet e lira. Vitamina E përdoret shpesh për të trajtuar shenjat dhe njollat

Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që mund të jetë efektiv në zvogëlimin e dëmtimit UV në lëkurë. Vitamina E ndihmon në riparimin e qelizave të dëmtuara të lëkurës, duke e bërë kështu lëkurën tuaj me të bukur dhe të lirë nga çdo njollë. Njollat ​​e errëta në fytyrën tuaj dhe pjesët e tjera të trupit zhduken kur vaji i vitaminës E aplikohet.

Substancat funksionale

Vitamina E 2%

 

Si të përdoret

Vendosni 2-3 pika mëngjes dhe mbrëmje direkt në fytyrë para kremit ose të holluar në një krem ​​bazë për tu aplikuar në lëkurën e pastruar.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN E 2% 15 ML”