PEPTIDE + HIBISCUS 2% 15 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

PEPTIDE + HIBISCUS 2% 15 ML

PEPTIDE + HIBISCUS 2% 15 ML

L1,300.00

Serum I përqendruar me efekt stimulues në prodhimin e kolagjenit

Solucion i përqendruar i 2% peptideve të farës së hibiskusit në një bazë aktive me lëng organik Aloe vera dhe Acid hyaluronik të fermentimit natyror.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës

Smooths & plumps

Nxit elasticitetin e lëkurës

Permiresojne barrieren e lekures

Reduktojne rrudhat. Kolagjeni mund të shëndoshë lëkurën dhe buzët dhe kur lëkura është më e fortë dhe e shendoshe, rrudhat dhe vijat e holla do të jenë më pak të dukshme.

Lëkurë më elastike.

Lehtëson inflamacionin.

Pastron lekuren nga “breakouts”

Peptidet janë blloqet ndërtuese të kolagjenit dhe fibrave të elastinës që gjenden në lëkurën tone. Ato janë zinxhirë të shkurtër të aminoacideve dhe mund t’i thonë trupit të prodhojë edhe më shumë kolagjen. Peptidet ndihmojnë në zvogëlimin e shfaqjes së vijave të holla dhe rrudhave. Përdorimi i një serumi që përmban peptide mund të çojë në një lëkurë më të fortë, me pamje më të re dhe më pak thyerje/breakouts

Substancat funksionale

Farat e hibiskusit

Si të përdoret

Vendosni 2-3 pika mëngjes dhe mbrëmje direkt në fytyrë para kremit ose të holluar në një krem ​​bazë për tu aplikuar në lëkurën e pastruar.

 

Category:

Share this product

PEPTIDE + HIBISCUS 2%

Serum I përqendruar me efekt stimulues në prodhimin e kolagjenit

Solucion i përqendruar i 2% peptideve të farës së hibiskusit në një bazë aktive me lëng organik Aloe vera dhe Acid hyaluronik të fermentimit natyror.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës

Smooths & plumps

Nxit elasticitetin e lëkurës

Permiresojne barrieren e lekures

Reduktojne rrudhat. Kolagjeni mund të shëndoshë lëkurën dhe buzët dhe kur lëkura është më e fortë dhe e shendoshe, rrudhat dhe vijat e holla do të jenë më pak të dukshme.

Lëkurë më elastike.

Lehtëson inflamacionin.

Pastron lekuren nga “breakouts”

Peptidet janë blloqet ndërtuese të kolagjenit dhe fibrave të elastinës që gjenden në lëkurën tone. Ato janë zinxhirë të shkurtër të aminoacideve dhe mund t’i thonë trupit të prodhojë edhe më shumë kolagjen. Peptidet ndihmojnë në zvogëlimin e shfaqjes së vijave të holla dhe rrudhave. Përdorimi i një serumi që përmban peptide mund të çojë në një lëkurë më të fortë, me pamje më të re dhe më pak thyerje/breakouts

Substancat funksionale

Farat e hibiskusit

Si të përdoret

Vendosni 2-3 pika mëngjes dhe mbrëmje direkt në fytyrë para kremit ose të holluar në një krem ​​bazë për tu aplikuar në lëkurën e pastruar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PEPTIDE + HIBISCUS 2% 15 ML”