SPRAJ MBROJTES PER FLOKE TE TRAJTUAR DHE TE DEMTUAR BIO EARTH 50ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SPRAJ MBROJTES PER FLOKE TE TRAJTUAR DHE TE DEMTUAR BIO EARTH 50ML

SPRAJ MBROJTES PER FLOKE TE TRAJTUAR DHE TE DEMTUAR BIO EARTH 50ML

L1,350.00L1,500.00

SPRAJ MBROJTES PER FLOKE TE TRAJTUAR DHE TE DEMTUAR BIO EARTH

Për t’u përdorur si në flokë të lagur dhe të thatë për të përmirësuar dhe mbrojtur floket tuaj. Proteinat e grurit forcojnë flokët dhe e mbrojnë atë. Efekti natyral, mbajtja mesatare

Perberesit funksionale

Ekstrakte kamomil dhe ginsegut, proteinat e grurit.

Categories: ,

Share this product

Për t’u përdorur si në flokë të lagur dhe të thatë për të përmirësuar dhe mbrojtur floket tuaj. Proteinat e grurit forcojnë flokët dhe e mbrojnë atë. Efekti natyral, mbajtja mesatare

Perberesit funksionale

Ekstrakte kamomil dhe ginsegut, proteinat e grurit.

Mënyra e përdorimit

Spërkateni në flokë të lagur ose të thatë për të përmirësuar mbajtjen e saj. Shkundeni para përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPRAJ MBROJTES PER FLOKE TE TRAJTUAR DHE TE DEMTUAR BIO EARTH 50ML”