NATURAL BLEMISH CONTROL SET – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

NATURAL BLEMISH CONTROL SET

NATURAL BLEMISH CONTROL SET

L3,500.00

?Ky set ka nje formule fantastike per te luftuar problematikat e lekures si pucrat, pikat e zeza apo aknet nepermjet perzierjes se perberesve fantastik te Eukaliptus, Tea tree, Moringes dhe Acid Salicilik.
?Ky set eshte ideal kunder akneve, njollave nga aknet apo skuqjet , njollat kafe, pikat e zeza dhe poret.
?Kjo rutine 4-hapëshe të kontrollit te pucrave dhe acarimeve qeteson dhe pastron lekuren tuaj dhe lufton njollat me perbersit fantastik te Eukaliptit, Tea Tree dhe Acid Salicilik.
?Hapi 1: Pastrimi me ane te larjes së fytyrës duke hequr papastërtitë dhe yndyren me ftoin dhe shegën.
?Hapi 2: Toneri për stabilizimin e poreve për të rafinuar, ndricuar dhe rifreskuar lëkurën me Eukalipt dhe tea tree oil.
?Hapi 3: Xhel Banishing Spot trajtues për t’u kujdesur për çdo rast emergjence pucre me Willowherb, Acid Salicilik dhe Eukalipt.
?Hapi 4: Krem Oil free për të ndricuar dhe ekuilibruar lëkurën përmes Willowherb, ftua dhe Moringa.
.
.
?SUKIN eshte nje firme australiane me perberes 100% natyral, vegan dhe cruelty free
Category:

Share this product

?Ky set ka nje formule fantastike per te luftuar problematikat e lekures si pucrat, pikat e zeza apo aknet nepermjet perzierjes se perberesve fantastik te Eukaliptus, Tea tree, Moringes dhe Acid Salicilik.
?Ky set eshte ideal kunder akneve, njollave nga aknet apo skuqjet , njollat kafe, pikat e zeza dhe poret.
?Kjo rutine 4-hapëshe të kontrollit te pucrave dhe acarimeve qeteson dhe pastron lekuren tuaj dhe lufton njollat me perbersit fantastik te Eukaliptit, Tea Tree dhe Acid Salicilik.
?Hapi 1: Pastrimi me ane te larjes së fytyrës duke hequr papastërtitë dhe yndyren me ftoin dhe shegën.
?Hapi 2: Toneri për stabilizimin e poreve për të rafinuar, ndricuar dhe rifreskuar lëkurën me Eukalipt dhe tea tree oil.
?Hapi 3: Xhel Banishing Spot trajtues për t’u kujdesur për çdo rast emergjence pucre me Willowherb, Acid Salicilik dhe Eukalipt.
?Hapi 4: Krem Oil free për të ndricuar dhe ekuilibruar lëkurën përmes Willowherb, ftua dhe Moringa.
.
.
?SUKIN eshte nje firme australiane me perberes 100% natyral, vegan dhe cruelty free

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATURAL BLEMISH CONTROL SET”