LOVE YOUR SKIN SET – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LOVE YOUR SKIN SET

LOVE YOUR SKIN SET

L4,000.00

🌱Një rutinë fantastike. Seti me pastruesin e  lekures, toniku dhe  hidratuesi  është ku gjithcka fillon.
 🌱Kjo rutinë është shume e rendesishme, eshte e pershtatshme  për lëkurat normale, te yndyrshme dhe mikse dhe është seti ku ne do të rekomandojmë fillimin me Sukin🌱
LOVE YOUR SKIN
Compare
Category:

Share this product

🌱Një rutinë fantastike. Seti me pastruesin e  lekures, toniku dhe  hidratuesi  është ku gjithcka fillon.
 🌱Kjo rutinë është shume e rendesishme, eshte e pershtatshme  për lëkurat normale, te yndyrshme dhe mikse dhe është seti ku ne do të rekomandojmë fillimin me Sukin🌱
LOVE YOUR SKIN

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LOVE YOUR SKIN SET”