KREM TRUPI ME KOKOS DHE LIME 500 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM TRUPI ME KOKOS DHE LIME 500 ML

KREM TRUPI ME KOKOS DHE LIME 500 ML

L2,500.00

Krem trupit me limon dhe kokos freskon dhe stimulon shqisat me një arome fantastike agrumi dhe arre kokosi te embel, ndërsa një kombinim ushqyes i vajrave Rosehip, Avocado dhe Jojoba, së bashku me Gjalpe Shea dhe Gjalpe Kakao hidratojnë dhe lene lëkurën e lëmuar. Një perzierje i Aloe Vera, Hithrës dhe rrodhes rikthejne hidratimin lëkurës dhe ndihmon në ushqimin e lëkurës duke e lene thellesisht te hidratuar dhe te bute, pa e thare ate

?Lekura e trupit ka nevoj per hidratim po aq sa lekura e fytyres. Vera eshte stina perfekte per lekure plot ndricim, te hidratur dhe me aromen fantastike te kremit te trupit.

 

?Krem trupit hidratues me arome fantastike dhe perberes kryesor aktiv kokosin dhe ananasin freskon dhe stimulon shqisat, ndërsa një kombinim ushqyes i vajrave Rosehip, Avocado dhe Jojoba, së bashku me gjalpin Shea dhe Gjalpin e Kakaos hidratojnë dhe e lene lëkurën e lëmuar dhe super te ushqyer. ?Një perzierje fantastike e  Aloe Veres, Hithrës, rrodhes  rikthejne hidratimin e barrieres së lëkurës dhe ndihmojne në ushqimin e lëkurës së thatë

 

?Perberes kryesor aktiv: Vaj kokosi, Ekstrakt Ananasi, Vaj Rosehip, Vaj Avokado, Vaj Jojoba, Gjalpe Shea, Gjalpe Kakao, Aloe Vera, Hither, Rrodhe

?FORMATI: 500 ML

?PRODHIM AUSTRALIAN

?PA PARABEN, SLS, SLES, HARSH DETERGENT, KIMIKATE

 

Category:

Share this product

KREM TRUPI ME KOKOS DHE LIME

Krem trupit me limon dhe kokos freskon dhe stimulon shqisat me një arome fantastike agrumi dhe arre kokosi te embel, ndërsa një kombinim ushqyes i vajrave Rosehip, Avocado dhe Jojoba, së bashku me Gjalpe Shea dhe Gjalpe Kakao hidratojnë dhe lene lëkurën e lëmuar. Një perzierje i Aloe Vera, Hithrës dhe rrodhes rikthejne hidratimin lëkurës dhe ndihmon në ushqimin e lëkurës duke e lene thellesisht te hidratuar dhe te bute, pa e thare ate

?Lekura e trupit ka nevoj per hidratim po aq sa lekura e fytyres. Vera eshte stina perfekte per lekure plot ndricim, te hidratur dhe me aromen fantastike te kremit te trupit.

?Krem trupit hidratues me arome fantastike dhe perberes kryesor aktiv kokosin dhe ananasin freskon dhe stimulon shqisat, ndërsa një kombinim ushqyes i vajrave Rosehip, Avocado dhe Jojoba, së bashku me gjalpin Shea dhe Gjalpin e Kakaos hidratojnë dhe e lene lëkurën e lëmuar dhe super te ushqyer. ?Një perzierje fantastike e  Aloe Veres, Hithrës, rrodhes  rikthejne hidratimin e barrieres së lëkurës dhe ndihmojne në ushqimin e lëkurës së thatë

?Perberes kryesor aktiv: Vaj kokosi, Ekstrakt Ananasi, Vaj Rosehip, Vaj Avokado, Vaj Jojoba, Gjalpe Shea, Gjalpe Kakao, Aloe Vera, Hither, Rrodhe

?FORMATI: 500 ML

?PRODHIM AUSTRALIAN

?PA PARABEN, SLS, SLES, HARSH DETERGENT, KIMIKATE

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM TRUPI ME KOKOS DHE LIME 500 ML”