VAJ ROSEHIP ORGANIK 50 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ ROSEHIP ORGANIK 50 ML

VAJ ROSEHIP ORGANIK 50 ML

L3,500.00

Ndryshe I quajtur ar i lëngshëm! Vaji organik I trendafilit te eger ROSEHIP është ar I lengshem me shumë përdorime dhe benefite per lekuren! Përmban jo më pak se 70% të acideve yndyrore thelbësore (të mahnitshme për ruajtjen e shëndetshme të ndërtimit të lëkurës) dhe vitamina për të ndihmuar në qetësimin, zbutjen dhe hidratimin e lëkurës. Permban nivel te larte te vitamins C e cila njihet per vetite e saj zbardhuese dhe kunder hiperpigmentimit. Vetite ushqyese te saj ndihmojnë për të zvogëluar shfaqjen e shenjave, njollave dhe për të luftuar shenjat e plakjes! Ky vaj unik ushqen lekuren dhe mund të përdoret rregullisht për të ndihmuar në lehtësimin e skuqjeve për shkak të lëkurës së thatë  dhe për të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit optimal të lëkurës. Vaji I trendafilit perthithet shume lehte dhe e lë lëkurën të duket dhe ndihet shkëlqyese dhe e shëndetshme. Vaji Rosehip është perfekt për llojet e lëkurës së thatë, mature si dhe llojet e lëkurës me shenja dhe njolla

Perdorimi:

Aplikoni 2-3 pika në pëllëmbë të dorës tuaj. Përdorni gishtat për të masazhuar fytyrën dhe qafën  të pastruar  me pare, në mëngjes dhe darke.

Category:

Share this product

VAJ ROSEHIP ORGANIK

Ndryshe I quajtur ar i lëngshëm! Vaji organik I trendafilit te eger ROSEHIP është ar I lengshem me shumë përdorime dhe benefite per lekuren! Përmban jo më pak se 70% të acideve yndyrore thelbësore (të mahnitshme për ruajtjen e shëndetshme të ndërtimit të lëkurës) dhe vitamina për të ndihmuar në qetësimin, zbutjen dhe hidratimin e lëkurës. Permban nivel te larte te vitamins C e cila njihet per vetite e saj zbardhuese dhe kunder hiperpigmentimit. Vetite ushqyese te saj ndihmojnë për të zvogëluar shfaqjen e shenjave, njollave dhe për të luftuar shenjat e plakjes! Ky vaj unik ushqen lekuren dhe mund të përdoret rregullisht për të ndihmuar në lehtësimin e skuqjeve për shkak të lëkurës së thatë  dhe për të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit optimal të lëkurës. Vaji I trendafilit perthithet shume lehte dhe e lë lëkurën të duket dhe ndihet shkëlqyese dhe e shëndetshme. Vaji Rosehip është perfekt për llojet e lëkurës së thatë, mature si dhe llojet e lëkurës me shenja dhe njolla

Perdorimi:

Aplikoni 2-3 pika në pëllëmbë të dorës tuaj. Përdorni gishtat për të masazhuar fytyrën dhe qafën  të pastruar  me pare, në mëngjes dhe darke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ ROSEHIP ORGANIK 50 ML”