KREM FYTYRE HIDRATUES SUKIN 125 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM FYTYRE HIDRATUES SUKIN 125 ML

KREM FYTYRE HIDRATUES SUKIN 125 ML

L2,200.00

Ky krem hidratues është kremi më i dashur dhe është i përsosuri për të gjithë! Eshte një krem hidratues, që ushqen dhe zbut lëkurën përmes një përzierjeje të bukur të Vajit te trendafilit, Vaj Avokados, Vajit Fares Sesamit dhe Vajit Jojobes. Aloe Vera qetëson dhe freskon lëkurën, ndërsa Vaji Fares Grurit dhe Vitamina E ndihmojnë në përmirësimin e struktures se lekures dhe mbrojne lekuren duke e lene thellesisht te hidratuar dhe te ushqyer.

I pershtatshem per te gjitha llojet e lekures.

Përbërësit kryesorë

Vaj trendafili, Vaj Avokado,Vaj Sesame, Vaj Jojoba , Aloe Vera, Vaj Fares Grurit,Vitamina E

Perdorimi:

Pas pastrimit, butësisht masazhoni kremin në fytyrë, qafë dhe dekolte

 

Category:

Share this product

KREM FYTYRE HIDRATUES SUKIN

Ky krem hidratues është kremi më i dashur dhe është i përsosuri për të gjithë! Eshte një krem hidratues, që ushqen dhe zbut lëkurën përmes një përzierjeje të bukur të Vajit te trendafilit, Vaj Avokados, Vajit Fares Sesamit dhe Vajit Jojobes. Aloe Vera qetëson dhe freskon lëkurën, ndërsa Vaji Fares Grurit dhe Vitamina E ndihmojnë në përmirësimin e struktures se lekures dhe mbrojne lekuren duke e lene thellesisht te hidratuar dhe te ushqyer.

I pershtatshem per te gjitha llojet e lekures.

Përbërësit kryesorë

Vaj trendafili, Vaj Avokado,Vaj Sesame, Vaj Jojoba , Aloe Vera, Vaj Fares Grurit,Vitamina E

Perdorimi:

Pas pastrimit, butësisht masazhoni kremin në fytyrë, qafë dhe dekolte

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM FYTYRE HIDRATUES SUKIN 125 ML”