ACID LAURONIK-30 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

ACID LAURONIK-30 ML

ACID LAURONIK-30 ML

L1,500.00

ACID L’AURONIK

Acidi Hyaluronik – pesha molekulare e shumëfishtë

Një acid hialuronik me performancë shumë të lartë, pasi ajo përbëhet nga pesha të ndryshme molekulare të përziera së bashku.

Ajo përmban peshë shumë të ulët, të ulët, të mesme dhe të lartë molekulare.

Pesha molekulare e ulët dhe shumë e ulët në atë specifik lejojnë të depërtojnë më thellë ne lekure, duke garantuar një efekt lifting dhe ngritjeje të rrudhave, që nuk do të ishte e mundur të merret vetëm me pesha të larta molekulare.

Pesha mesatare dhe e lartë molekulare siguron një fuqi të fortë hidratuese. Mbushes dhe anti-rrudhë, ajo i jep lëkurës një efekt të menjëhershëm dhe të qëndrueshem shtrëngues, duke riformuar tiparet e fytyrës dhe dekoltese.

E shkëlqyeshme te përdoret si një serum për fytyrën ose përzihet me kremin e zakonshem për të garantuar një rezultat të mrekullueshem Hidratues, anti-dehidrim, mbushes, anti-plakje

Category:

Share this product

ACID L’AURONIK

Acidi Hyaluronik – pesha molekulare e shumëfishtë Një acid hialuronik me performancë shumë të lartë, pasi ajo përbëhet nga pesha të ndryshme molekulare të përziera së bashku. Ajo përmban peshë shumë të ulët, të ulët, të mesme dhe të lartë molekulare. Pesha molekulare e ulët dhe shumë e ulët në atë specifik lejojnë të depërtojnë më thellë ne lekure, duke garantuar një efekt lifting dhe ngritjeje të rrudhave, që nuk do të ishte e mundur të merret vetëm me pesha të larta molekulare. Pesha mesatare dhe e lartë molekulare siguron një fuqi të fortë hidratuese. Mbushes dhe anti-rrudhë, ajo i jep lëkurës një efekt të menjëhershëm dhe të qëndrueshem shtrëngues, duke riformuar tiparet e fytyrës dhe dekoltese. E shkëlqyeshme te përdoret si një serum për fytyrën ose përzihet me kremin e zakonshem për të garantuar një rezultat të mrekullueshem Hidratues, anti-dehidrim, mbushes, anti-plakje

Formati:30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACID LAURONIK-30 ML”