KREM DIELLI SPF50+ REZISTENT NDAJ UJIT 150 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM DIELLI SPF50+ REZISTENT NDAJ UJIT 150 ML

KREM DIELLI SPF50+ REZISTENT NDAJ UJIT 150 ML

L2,700.00

Krem dielli SPF 50+ i përshtatshëm për lëkure te hapur dhe të ndjeshme dhe për ekspozimin e parë në diell.

Formuluar me Chlorella, vajra bimorë ushqyes dhe ekstrakte botanike me veprim hidratues, është i përshtatshëm për të gjithë familjen falë formulimit të tij rezistent ndaj ujit. Mbron nga rrezatimi UVA dhe UVB, duke ndihmuar në parandalimin e plakjes së lëkurës.

Testuar dermatologjikisht në lëkurë të ndjeshme.

Pa aromat e shtuara sintetike.

Nikeli testoi <1 ppm

Categories: ,

Share this product

Krem dielli SPF 50+ i përshtatshëm për lëkure te hapur dhe të ndjeshme dhe për ekspozimin e parë në diell.

Formuluar me Chlorella, vajra bimorë ushqyes dhe ekstrakte botanike me veprim hidratues, është i përshtatshëm për të gjithë familjen falë formulimit të tij rezistent ndaj ujit. Mbron nga rrezatimi UVA dhe UVB, duke ndihmuar në parandalimin e plakjes së lëkurës.

Testuar dermatologjikisht në lëkurë të ndjeshme.

Pa aromat e shtuara sintetike.

Nikeli testoi <1 ppm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM DIELLI SPF50+ REZISTENT NDAJ UJIT 150 ML”