MASKE DETOSIFIKUESE E ARGJILE SUPER GREEN 100 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

MASKE DETOSIFIKUESE E ARGJILE SUPER GREEN 100 ML

MASKE DETOSIFIKUESE E ARGJILE SUPER GREEN 100 ML

L2,000.00

Nje maske argjile kremoze pastruese e thelle dhe detosifikuese, e formuluar me argjilen bentonite  e cila ndihmon ne pastrimin e poreve dhe eleminimin e qelizave te vdekura dhe me  perzierje te Kales, Spirulina, Chlorella, Goji Berry dhe Acai, te pasura me vitamina dhe antioksidantë për të detosifikuar, për të ndriçuar fytyrën dhe për të minimizuar shfaqjen e vijave të holla. Vajrat e Avokados, Baobab dhe Rosehip promovojnë një tonalitet të barabartë të lëkurës përmes vetive hidratuese intensive. Lëkura ndjehet e rimbushur, rinore, e tonifikuar dhe plot ndricim

Category:

Share this product

MASKE DETOSIFIKUESE E ARGJILE SUPER GREEN

Nje maske argjile kremoze pastruese e thelle dhe detosifikuese, e formuluar me argjilen bentonite  e cila ndihmon ne pastrimin e poreve dhe eleminimin e qelizave te vdekura dhe me  perzierje te Kales, Spirulina, Chlorella, Goji Berry dhe Acai, te pasura me vitamina dhe antioksidantë për të detosifikuar, për të ndriçuar fytyrën dhe për të minimizuar shfaqjen e vijave të holla. Vajrat e Avokados, Baobab dhe Rosehip promovojnë një tonalitet të barabartë të lëkurës përmes vetive hidratuese intensive. Lëkura ndjehet e rimbushur, rinore, e tonifikuar dhe plot ndricim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASKE DETOSIFIKUESE E ARGJILE SUPER GREEN 100 ML”