MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL 100 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL 100 ML

MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL 100 ML

L2,000.00

?MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL ??
?Linja e balancimit të yndyres  është formuluar posaçërisht për lekure  mikse/ yndyrshme, duke synuar anti-ndotjen, kontrollin e yndyres dhe lëkurën e demtuar.
?Balancon yndyren
?Zbeh shenjat
?Zvogelon poret
?Tonifikon lekuren
?Pastron ne thellesi
?Jep ndricim
? Përfshin si perberes aktiv Bamboo Charcoal, i cili ndihmon në heqjen e yndyres të tepërt për shkak të vlerave  të fuqishme absorbuese të tij. ?Së bashku me qymyr druri është një përzierje e çajit Rooibos, shegë, shelg, boronicë, Ftoit dhe Vaj kokosit që ndihmojnë për të pastruar, hidratuar dhe balancuar fytyrat me  komplekse te yndyrshme
?Maska jonë anti-ndotje përmban Bamboo Charcoal dhe është I perzier  me Ekstrakt  Moringes. Qymyr druri ndihmon në thithjen e toksinave dhe papastërtive që zbulon lëkurën e pastruar thellësisht. Rooibos Tea, Willowherb dhe Aloe Vera rivitalizojnë dhe rifreskojnë lëkurën e demtuar.
?Maska jonë ka ekstrakte te ftoit, boronicës dhe shegës që ndihmojnë në shtrëngimin e poreve, duke reduktuar shkëlqimin dhe duke lënë një ngjyrë të ekuilibruar. ??Lëkura është lënë hidratuar dhe ushqyer nga avokado, kokosi dhe vaj fares së rrushit.
?I përshtatshëm për llojet e lëkurës normale, mikse, te yndyrshme dhe pro akneike
?Perdorimi:
Aplikoni në fytyrë dhe qafë të lagur. Lijeni të depërtoje për 15-20 minuta dhe pastaj shpëlajeni me ujë të ngrohtë.
Category:

Share this product

MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL

?MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL ??
?Linja e balancimit të yndyres  është formuluar posaçërisht për lekure  mikse/ yndyrshme, duke synuar anti-ndotjen, kontrollin e yndyres dhe lëkurën e demtuar.
?Balancon yndyren
?Zbeh shenjat
?Zvogelon poret
?Tonifikon lekuren
?Pastron ne thellesi
?Jep ndricim
? Përfshin si perberes aktiv Bamboo Charcoal, i cili ndihmon në heqjen e yndyres të tepërt për shkak të vlerave  të fuqishme absorbuese të tij. ?Së bashku me qymyr druri është një përzierje e çajit Rooibos, shegë, shelg, boronicë, Ftoit dhe Vaj kokosit që ndihmojnë për të pastruar, hidratuar dhe balancuar fytyrat me  komplekse te yndyrshme
?Maska jonë anti-ndotje përmban Bamboo Charcoal dhe është I perzier  me Ekstrakt  Moringes. Qymyr druri ndihmon në thithjen e toksinave dhe papastërtive që zbulon lëkurën e pastruar thellësisht. Rooibos Tea, Willowherb dhe Aloe Vera rivitalizojnë dhe rifreskojnë lëkurën e demtuar.
?Maska jonë ka ekstrakte te ftoit, boronicës dhe shegës që ndihmojnë në shtrëngimin e poreve, duke reduktuar shkëlqimin dhe duke lënë një ngjyrë të ekuilibruar. ??Lëkura është lënë hidratuar dhe ushqyer nga avokado, kokosi dhe vaj fares së rrushit.
?I përshtatshëm për llojet e lëkurës normale, mikse, te yndyrshme dhe pro akneike
?Perdorimi:
Aplikoni në fytyrë dhe qafë të lagur. Lijeni të depërtoje për 15-20 minuta dhe pastaj shpëlajeni me ujë të ngrohtë.???☘️???

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASKE PER FYTYRE ANTI-NDOTJE YNDYRE BALANCUESE ME CHARCOAL 100 ML”