SAPUN ME TRENDAFIL DAMASCENA ORGANIK 100 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SAPUN ME TRENDAFIL DAMASCENA ORGANIK 100 GR

SAPUN ME TRENDAFIL DAMASCENA ORGANIK 100 GR

L500.00L700.00

SAPUN ME TRENDAFIL DAMASCENA ORGANIK

Vaji I paster I trendafilit damascene organic është një vaj esencial aromatik I mrekulluesehm,qe njihet nder vite per perdorimin e tij ne lekure dhe floket.

Ky përbërës unik është i kombinuar me përbërës natyralë dhe organikë që punojnë në sinergji për rinovimin dhe rigjallërimin e lëkurës; duke e lënë atë ndjenjë të pastruar, të balancuar dhe të ushqyer.

Categories: ,

Share this product

Vaji I paster I trendafilit damascene organic është një vaj esencial aromatik I mrekulluesehm,qe njihet nder vite per perdorimin e tij ne lekure dhe floket. Ky përbërës unik është i kombinuar me përbërës natyralë dhe organikë që punojnë në sinergji për rinovimin dhe rigjallërimin e lëkurës; duke e lënë atë ndjenjë të pastruar, të balancuar dhe të ushqyer.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAPUN ME TRENDAFIL DAMASCENA ORGANIK 100 GR”