XHEL PER SYTE (ROLLERBALL) ME MINERALET E DETIT TE VDEKUR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

XHEL PER SYTE (ROLLERBALL) ME MINERALET E DETIT TE VDEKUR

XHEL PER SYTE (ROLLERBALL) ME MINERALET E DETIT TE VDEKUR

L2,400.00

XHEL PER SYTE (ROLLERBALL) ME MINERALET E DETIT TE VDEKUR

I pershtatshem per te gjitha tipet e lekure

Freskon dhe qeteson zonen e syve

Kujdesi i menjëhershëm për rrathet e zinj  rreth syve!

Ndihmon ne lehtesimin e ënjtjes

Redukton rrudhat

Përmirëson mikro qarkullimin

Share this product

Një formulë bazë bioaktive e kripërave minerale të Detit të Vdekur të integruar me ekstrakte natyrore dhe organike dhe vajrave, kombinuar sukseshem me kompleksin anti-plakje të testuar klinikisht të ekstraktit të Majave I pasur me probiotik , me Rhodiola Rosea dhe Betaine Isolate. Ky formulim ve ne  fokus të lartë stimulimin e  qelizave te lëkurës që rrit konsumin e oksigjenit dhe veprimin lypolithic , duke rezultuar në zhdukjen e depozitave të yndyrës për të zhdukur dhe zbehur në mënyrë të menjëhershme vijat e holla  rreth syve, fryrjen e syve , lekuren e ren dhe rrathet e zinj nën sytë. I përshtatshëm për Vegans.

Kujdesi i menjëhershëm për rrathet e zinj  rreth syve!

Ndihmon ne lehtesimin e ënjtjes

Redukton rrudhat

Përmirëson mikro qarkullimin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XHEL PER SYTE (ROLLERBALL) ME MINERALET E DETIT TE VDEKUR”