SHAMPO DHE KONDITIONER 2 NE 1 ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 265 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO DHE KONDITIONER 2 NE 1 ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 265 ML

SHAMPO DHE KONDITIONER 2 NE 1 ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 265 ML

L1,200.00L1,500.00

SHAMPO DHE KONDITIONER 2 NE 1 ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR

Permban 20 lloj mineralesh esenciale

Pastron dhe rigjeneron flokun ne thellesi

Ushqen skalpin dhe e forcon

Per te gjitha tipet e flokut

Share this product

Ky kombinim unik i mineraleve të Detit të Vdekur Organik ofron një numër përfitimesh për kujdesin e flokëve, të cilat përfshijnë ushqimin dhe vlerave remineralizuese. Në kombinim me shume  ekstrakte bioaktive bimore dhe algave organike kjo shampo dhe kondicioner 2 ne 1 revitalizuese stimulon fibrat e keratins te flokëve, duke i lënë flokët të plotë dhe me shum volum, të gjallë, plote jete dhe me shume shkelqim. I përshtatshëm për Vegans.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO DHE KONDITIONER 2 NE 1 ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 265 ML”