SHAMPO YNDYRE BALANCUESE PER FLOKE TE YNDYRSHEM 500 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO YNDYRE BALANCUESE PER FLOKE TE YNDYRSHEM 500 ML

SHAMPO YNDYRE BALANCUESE PER FLOKE TE YNDYRSHEM 500 ML

L1,600.00

Pa sulfate, silikone dhe kimikate të ashpra që mund të thajnë dhe zhveshin flokët dhe skalpin tuaj, Shampoja e Balancimit të yndyres është e mbushur me Vaj Jojoba për të ndihmuar në ekuilibrimin e sebumit të tepërt pa tharjen e kokës, natyrshëm! Ekstrakti Moringa ndihmon në pastrimin dhe purifikimin, ndërsa Proteina e Grurit ushqen flokët. Një aromë e agrumeve dhe mentes gjallëron shqisat!

Vaji Jojoba hidraton lëkurën e kokës dhe ilaç kunder zbokthit. Jojoba është e pasur me vitamina dhe minerale që ushqejnë flokët, duke përfshirë vitaminën C, vitaminat B, vitaminën E, bakrin dhe zinkun. Për shkak se forcon flokët, mendohet gjithashtu se vaji i jojoba mund të parandalojë rënien e flokëve dhe të nxisë trashësinë e flokëve

Moringa eshte një përbërës i fuqishëm për tu aplikuar në flokët tuaj sepse ka një larmi të madhe mineralesh të pasura, përfshirë zinkun (thelbësor për prodhimin e shëndetshëm të flokëve) dhe antioksidantë për të ndihmuar në rritjen e prodhimit të keratinës. Zinku është veçanërisht i rëndësishëm sepse promovon prodhimin e keratinës, dhe keratina përbën 90% të çdo qime në kokën tuaj. Ndihmon në rivendosjen e forcës, nxit rritjen e flokëve dhe riparimin e dëmtimeve.

Proteinat e grurit tërheqin lagështinë dhe e mban atë në fijet e flokëve, duke i dhënë plotësi dhe volum të shtuar flokëve tuaj. Ndihmon për të rivendosur proteinën e humbur në boshtin e flokëve dhe forcon flokët tuaj, duke parandaluar thyerjen.

100% PERBERES NATYRAL

100% PRODHIM AUSTRALIAN

 

Category:

Share this product

SHAMPO YNDYRE BALANCUESE PER FLOKE TE YNDYRSHEM

Pa sulfate, silikone dhe kimikate të ashpra që mund të thajnë dhe zhveshin flokët dhe skalpin tuaj, Shampoja e Balancimit të yndyres është e mbushur me Vaj Jojoba për të ndihmuar në ekuilibrimin e sebumit të tepërt pa tharjen e kokës, natyrshëm! Ekstrakti Moringa ndihmon në pastrimin dhe purifikimin, ndërsa Proteina e Grurit ushqen flokët. Një aromë e agrumeve dhe mentes gjallëron shqisat!

Vaji Jojoba hidraton lëkurën e kokës dhe ilaç kunder zbokthit. Jojoba është e pasur me vitamina dhe minerale që ushqejnë flokët, duke përfshirë vitaminën C, vitaminat B, vitaminën E, bakrin dhe zinkun. Për shkak se forcon flokët, mendohet gjithashtu se vaji i jojoba mund të parandalojë rënien e flokëve dhe të nxisë trashësinë e flokëve

Moringa eshte një përbërës i fuqishëm për tu aplikuar në flokët tuaj sepse ka një larmi të madhe mineralesh të pasura, përfshirë zinkun (thelbësor për prodhimin e shëndetshëm të flokëve) dhe antioksidantë për të ndihmuar në rritjen e prodhimit të keratinës. Zinku është veçanërisht i rëndësishëm sepse promovon prodhimin e keratinës, dhe keratina përbën 90% të çdo qime në kokën tuaj. Ndihmon në rivendosjen e forcës, nxit rritjen e flokëve dhe riparimin e dëmtimeve.

Proteinat e grurit tërheqin lagështinë dhe e mban atë në fijet e flokëve, duke i dhënë plotësi dhe volum të shtuar flokëve tuaj. Ndihmon për të rivendosur proteinën e humbur në boshtin e flokëve dhe forcon flokët tuaj, duke parandaluar thyerjen.

100% PERBERES NATYRAL

100% PRODHIM AUSTRALIAN

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO YNDYRE BALANCUESE PER FLOKE TE YNDYRSHEM 500 ML”