TONER PORE PERFEKTE BLEMISH KONTROL 125 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TONER PORE PERFEKTE BLEMISH KONTROL 125 ML

TONER PORE PERFEKTE BLEMISH KONTROL 125 ML

L1,600.00

🌿TONIK PERFEKT PORE BLEMISH KONTROL
🌿Nje tonik pastrues dhe riekuilibrues qe trajton lekuren akneike, me pucra dhe pika te zeza, balancon sebumin e tepert dhe zvogelon aparencen e poreve.
🌿Permireson teksturen e lekures
🌿Trajton aknet, pucrat dhe shenjat
🌿Heq qelizat e vdekura duke lene nje lekure super te paster
🌿Zvogelon poret
🌿Pershpejton rigjenerimin qelizor
🌿Parandalon formimin e pucrave, pikave te zeza dhe pikave dhjamore
🌿Lene nje lekure super te paster, te lemuar dhe plot ndricim
🍀Acid sailicik trajton aknet ne thellesi, pastron poret, ka efekt antibakterial, antifungal dhe antiinflamator
🍀Tea trea lufton aknet dhe ul inflamacionin
🍀 Ftoi vepron si një astringent, duke rafinuar poret dhe strukturën e lëkurës, ndërsa kufizon edhe shkëlqimin e lëkurës!
🍀Willowherb natyrisht ndihmon për të zvogëluar mbizotërimin e puçrrave që shkaktojnë baktere në lëkurë.
PRODHIM 100% AUSTRALIAN
100% PRODHIM NATYRAL
PA KIMIKATE, SPS, SLES, PARABEN, DEA, SILICONE APO HARSH DETERGENT
Compare
Category:

Share this product

TONER PORE PERFEKTE BLEMISH KONTROL

🌿TONIK PERFEKT PORE BLEMISH KONTROL
🌿Nje tonik pastrues dhe riekuilibrues qe trajton lekuren akneike, me pucra dhe pika te zeza, balancon sebumin e tepert dhe zvogelon aparencen e poreve.
🌿Permireson teksturen e lekures
🌿Trajton aknet, pucrat dhe shenjat
🌿Heq qelizat e vdekura duke lene nje lekure super te paster
🌿Zvogelon poret
🌿Pershpejton rigjenerimin qelizor
🌿Parandalon formimin e pucrave, pikave te zeza dhe pikave dhjamore
🌿Lene nje lekure super te paster, te lemuar dhe plot ndricim
🍀Acid sailicik trajton aknet ne thellesi, pastron poret, ka efekt antibakterial, antifungal dhe antiinflamator
🍀Tea trea lufton aknet dhe ul inflamacionin
🍀 Ftoi vepron si një astringent, duke rafinuar poret dhe strukturën e lëkurës, ndërsa kufizon edhe shkëlqimin e lëkurës!
🍀Willowherb natyrisht ndihmon për të zvogëluar mbizotërimin e puçrrave që shkaktojnë baktere në lëkurë.
PRODHIM 100% AUSTRALIAN
100% PRODHIM NATYRAL
PA KIMIKATE, SPS, SLES, PARABEN, DEA, SILICONE APO HARSH DETERGENT

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TONER PORE PERFEKTE BLEMISH KONTROL 125 ML”