BALSAM ANTI FRIZZ PER FLOKE KACURRELA DHE ME ONDE BIO EARTH 150 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

BALSAM ANTI FRIZZ PER FLOKE KACURRELA DHE ME ONDE BIO EARTH 150 ML

BALSAM ANTI FRIZZ PER FLOKE KACURRELA DHE ME ONDE BIO EARTH 150 ML

L1,500.00

Balsam jep flokë të butë dhe te ndritshem, eshte kundër frizzit.
 ?E realizuar  me përbërës ushqyes bimor si Vaj Jojoba dhe Vaj Niauli dhe Vajra esenciale Bergamote për një veprim tonifikues dhe vitalitet. Kacurrelat do të duken me te butë dhe me me ndricim
?Perbersit  funksionale
Vaj Jojoba, Vajra esenciale të niauli, bergamot, ekstraktet e çajit të gjelbër, tërshëra, gruri i germuar.
?Mënyra e përdorimit
Aplikoni produktin në flokë të lagur, sidomos në majat e tij dhe masazh të butësisht. Lëreni për 1-2 minuta, pastaj shpelajeni
Categories: ,

Share this product

BALSAM ANTI FRIZZ PER FLOKE KACURRELA DHE ME ONDE BIO EARTH

Balsam jep flokë të butë dhe te ndritshem, eshte kundër frizzit.
 ?E realizuar  me përbërës ushqyes bimor si Vaj Jojoba dhe Vaj Niauli dhe Vajra esenciale Bergamote për një veprim tonifikues dhe vitalitet. Kacurrelat do të duken me te butë dhe me me ndricim
?Perbersit  funksionale
Vaj Jojoba, Vajra esenciale të niauli, bergamot, ekstraktet e çajit të gjelbër, tërshëra, gruri i germuar.
?Mënyra e përdorimit
Aplikoni produktin në flokë të lagur, sidomos në majat e tij dhe masazh të butësisht. Lëreni për 1-2 minuta, pastaj shpelajeni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BALSAM ANTI FRIZZ PER FLOKE KACURRELA DHE ME ONDE BIO EARTH 150 ML”