KREM DIELLI SPF50 CONSHO BIO EARTH 100 ML – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM DIELLI SPF50 CONSHO BIO EARTH 100 ML

KREM DIELLI SPF50 CONSHO BIO EARTH 100 ML

L2,800.00

Krem per fytyren hidratues kunder diellit me SPF50, me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB dhe IR për një mbrojtje të trefishtë. I çertifikuar nga BIO ECO dhe i dizenjuar me vëmendjen më të madhe për lëkurën dhe mjedisin. Ofron mbrojtje të spektrit të gjerë SPF 50 me mbrojtje të lartë kundër rrezeve UVA dhe UVB përmes përdorimit të vetëm filtrave minerale më të mëdha se 0,1 μm

Formulohet me ekstraktet e kërpudhave Reishi, Aloe vera, rrush I kuq organic, kerpudha reishi, ekstrakt kiwi dhe me përbërës inovativ që kundershtojne shenjat e plakjes dhe formimin e njollave kafe

Krem fytyre diellor me aktivitet anti-moshe dhe anti-njollë për ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj rrezet e diellit në det dhe në male. E bërë me filtra fotostabile, mbron fytyrën duke promovuar një ngjyre të sigurtë dhe afatgjatë. Formulohet me ekstrakte te kërpudhave Reishi, Superfoods dhe përbërës aktivë shume innovator që kundershtojne dukshmërinë e shenjave të plakjes dhe formimin e njollave ngjyrë kafe. E pasur me vajra të çmuara dhe ekstrakte botanike, mban lëkurën super te hidratuar, parandalon dehidratimin dhe thatësinë duke përmirësuar dukshëm pamjen e përgjithshme të fytyrës. Lehtë për t’u përhapur, nuk lë ngjyre të bardhë.

Perberesit funksional:

Aloe vera, ekstrakt çaji jeshil, rrush I kuq organike e kuqe, vaj kokosi, ekstrakt kerpudhes, ekstrakt kiwi

Oksid zoniku & Titanium diokside

Kremrat mbrojtës ndaj diellit Consho janë bërë vetëm me filtra fizikë (pa filtra kimikë) dhe përbërës nga bujqësia organike, te lehtë për tu përhapur, ato janë formuluar sipas Protokollit të Hawaii në përputhje me perdorimin e produkteve diellore për mbrojtjen e ekosistemeve detare

 

Categories: ,

Share this product

KREM DIELLI SPF50 CONSHO BIO EARTH

Krem per fytyren hidratues kunder diellit me SPF50, me mbrojtje shumë të lartë kunder filtrave UVA, UVB dhe IR për një mbrojtje të trefishtë. I çertifikuar nga BIO ECO dhe i dizenjuar me vëmendjen më të madhe për lëkurën dhe mjedisin. Ofron mbrojtje të spektrit të gjerë SPF 50 me mbrojtje të lartë kundër rrezeve UVA dhe UVB përmes përdorimit të vetëm filtrave minerale më të mëdha se 0,1 μm

Formulohet me ekstraktet e kërpudhave Reishi, Aloe vera, rrush I kuq organic, kerpudha reishi, ekstrakt kiwi dhe me përbërës inovativ që kundershtojne shenjat e plakjes dhe formimin e njollave kafe

Krem fytyre diellor me aktivitet anti-moshe dhe anti-njollë për ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj rrezet e diellit në det dhe në male. E bërë me filtra fotostabile, mbron fytyrën duke promovuar një ngjyre të sigurtë dhe afatgjatë. Formulohet me ekstrakte te kërpudhave Reishi, Superfoods dhe përbërës aktivë shume innovator që kundershtojne dukshmërinë e shenjave të plakjes dhe formimin e njollave ngjyrë kafe. E pasur me vajra të çmuara dhe ekstrakte botanike, mban lëkurën super te hidratuar, parandalon dehidratimin dhe thatësinë duke përmirësuar dukshëm pamjen e përgjithshme të fytyrës. Lehtë për t’u përhapur, nuk lë ngjyre të bardhë.

Perberesit funksional:

Aloe vera, ekstrakt çaji jeshil, rrush I kuq organike e kuqe, vaj kokosi, ekstrakt kerpudhes, ekstrakt kiwi

Oksid zoniku & Titanium diokside

Kremrat mbrojtës ndaj diellit Consho janë bërë vetëm me filtra fizikë (pa filtra kimikë) dhe përbërës nga bujqësia organike, te lehtë për tu përhapur, ato janë formuluar sipas Protokollit të Hawaii në përputhje me perdorimin e produkteve diellore për mbrojtjen e ekosistemeve detare

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM DIELLI SPF50 CONSHO BIO EARTH 100 ML”