KREM TRUPI ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 200 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM TRUPI ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 200 GR

KREM TRUPI ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 200 GR

L2,000.00

KREM TRUPI ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR

Krem i lehte dhe superabsorbues

Ideal per lekurat mikse ne te yndryshme

Kujdesi hidratues dhe rigjenerues për të gjitha llojet e lëkurës

Remineralizes lëkurën

Nxit rinovimin e qelizave

Për lëkurë të freskët dhe rigjeneruese

Share this product

Një krem  hidratues dhe restaurues i pasur me minerale esenciale dhe ekstrakte detare, duke dhënë një shum vlera për rinovimin e lëkurës. Në kombinim me përzierjen tonë të përbërë nga përbërësit natyralë dhe biologjikë, ky krem remineralizues dhe rigjenerues I qelizave lë lëkurën e fresket , super te hidratuar dhe te rigjeneruar.

Kujdesi hidratues dhe rigjenerues për të gjitha llojet e lëkurës

Remineralizes lëkurën

Nxit rinovimin e qelizave

Për lëkurë të freskët dhe rigjeneruese

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM TRUPI ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 200 GR”