VAJ I PASTER TEA TREE DR ORGANIC – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ I PASTER TEA TREE DR ORGANIC

VAJ I PASTER TEA TREE DR ORGANIC

L1,500.00

100% VAJ I PASTER TEA TREE DR ORGANIC

AFTERSI PURIFIKUESE

ANTIMIKROBIKE DHE ANTIBAKTERIALE

ANTISEPTIKE

 

 

Categories: ,

Share this product

Vaj I paster Tea Tree, me vetite e tij antibakteriale, pastrimi dhe purifikuese, është i përshtatshëm për përdorim të drejtpërdrejtë në lëkurë dhe sidomos në zonat problematike të tilla si blemishes, kafshimet insekteve, carje të vogla dhe djegie. E lë lëkurën të ndjehet e freskët dhe e pastër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ I PASTER TEA TREE DR ORGANIC”